Autor Societat
26 Gener 2016 a 10:00

CaixaBank incorporarà a la seva oferta de mitjans de pagament mòbil Samsung Pay

Un servei segur i fàcil

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

CaixaBank ha arribat a un acord amb Samsung Electronics Co. Ltd per posar a disposició dels clients de l’entitat financera la innovació tecnològica més avançada en serveis financers i mitjans de pagament.

L’entitat financera presidida per Isidre Fainé i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar es converteix en el primer banc a Espanya que incorpora a la seva oferta de mitjans de pagament el servei de pagaments mòbils Samsung Pay. Els clients de CaixaBank i d’imaginBank seran els primers que podran gaudir d’aquest nou servei de pagament mòbil, segur i de fàcil ús, que es pot utilitzar per realitzar compres en gairebé qualsevol establiment del món on es pugui pagar actualment amb targeta de crèdit o dèbit contactless.

CaixaBank va llançar el seu primer servei de pagament per mòbil, CaixaBank Pay, basat en tecnologia HCE, el passat mes de setembre, i aquest acord permet a l’entitat ampliar la seva gamma de serveis de banca mòbil. CaixaBank està desenvolupant la seva estratègia d’innovació en mètodes de pagament amb el propòsit d’incorporar a la seva oferta de serveis les últimes tendències a nivell global.

CaixaBank té com partner principal en la seva estratègia de campanyes a Samsung, principalment en les accions que realitza per la captació de nòmines i negocis. Gràcies a aquesta col• laboració, PromoCaixa, filial del Grup CaixaBank, ha facilitat que més de 700.000 clients de l’entitat financera puguin gaudir dels últims productes de Samsung, entre els quals s’inclouen tablets, televisors i smartphones.

Serveis de pagament mòbil

La signatura d’aquest acord permet a CaixaBank potenciar la seva gamma de serveis de pagament mòbil. L’entitat desenvolupa la seva estratègia d’innovació en mitjans de pagament amb l’objectiu d’incorporar les últimes tendències a nivell mundial a la seva oferta comercial.

Samsung Pay és un servei de pagament mòbil caracteritzat per ser:

SIMPLE: Per realitzar un pagament amb Samsung Pay, els usuaris només han de lliscar el dit cap a dalt per la pantalla del seu telèfon per obrir l’aplicació, escanejar la seva empremta dactilar i pagar.

•SEGUR: Samsung Pay utilitza la tokenització digital, Samsung KNOX i l’autenticació amb l’empremta dactilar per garantir que els pagaments siguin segurs. I, atès que els smartphones estan actualitzats a l’estàndard EMV (Europay i MasterCard VISA), s’aprofita també d’aquest nivell de seguretat.

PER UNA ÀMPLIA MAJORÍA DE COMERÇOS: Samsung Pay funciona en més del 70% dels comerços a Espanya que ja operen amb tecnologia contactless, el que suposa un parc de 600.000 datàfons.

El servei s’ha posat en funcionament en fase pilot en les últimes setmanes i passarà a oferir-se als clients durant els propers mesos. Després del llançament del servei, els usuaris podran descarregar les seves targetes de CaixaBank, siguin de dèbit o de crèdit, en el seu smartphone per realitzar pagaments.

Els usuaris de Samsung Pay comptaran també amb totes les garanties de seguretat de les targetes de l’entitat financera. De la mateixa manera que en les targetes, les dades es transmeten sempre de manera segura. Per imports superiors als 20 euros, el client ha d’introduir el codi PIN en el datàfon.

Quan es realitzi un pagament pel mòbil, sigui quin sigui el seu import, el client rep una notificació avisant-li que s’ha efectuat l’operació.

 

Switch to mobile version