Autor Economia
20 Gener 2016 a 18:00

Jornada Comerç Urbà i Franquícies a Barberà

Al Centre de Negocis Nodus Barberà

jornada-comerc-urba-barbera

Franquícies.cat organitza la Jornada Comerç Urbà i Franquícies. Aquest esdeveniment, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Barberà i amb el suport de l’Associació Catalana de Franquiciadors i Top Ten Franquicias, tindrà lloc el 23 de febrer al matí, al Centre de Negocis Nodus Barberà.

 La jornada té un doble objectiu.

 Per una banda, dialogar entorn de les repercussions de les franquícies en el teixit comercial de les ciutats. En aquest sentit, es posarà en valor un sistema de promoció econòmica molt favorable tant per a les persones com per a l’economia local.

 Per altra banda, el públic assistent també podrà establir contacte amb un seguit de marques interessades en trobar futurs franquiciats. Per tant, les persones emprenedores podran parlar, directament, amb els departaments d’expansió de les diferents franquícies.

 Amb tot, la jornada començarà amb la conferència Les franquícies com a motor de creixement, a càrrec del Sr. Xavier Vallhonrat, president de l’Associació Catalana de Franquiciadors. La ponència explicarà com el sistema de franquícia esdevé generadora de creació d’empreses i d’ocupació.

 Seguidament, la Sra. Noèlia Hurtado, gerent de la consultoria Top Ten Franquicias, oferirà la conferència Més enllà de les grans ciutats també hi ha franquícies, amb la què trencarà el fals mite que les franquícies només volen implantar-se a les grans ciutats.

 A continuació, el Sr. Jordi Bacaria, director del portal web Franquícies.cat, explicarà diferents tècniques per establir contacte amb les franquiciadores, com atraure marques al territori i com fer visible els municipis.

 Posteriorment, 15 franquiciadores faran un “elevator pitch” i, acte seguit, el públic podrà conversar individualment amb aquestes marques i fer networking.

 D’entre les franquícies participants en destaca: Bissú, Inform@, La Caputxeta Vermella, Inner Nature, Tailor & Co. Anatolia Kebab, Llagurt, Beep, La Fábrica del Cartucho i moltes més.

 Per a més informació i poder formalitzar la inscripció gratuïta en a

Switch to mobile version