Autor Economia
18 Gener 2016 a 14:00

PIMEC considera que l’augment de l’IPC mostra la recuperació de la renda disponible

Cal tenir en compte les circumstàncies específiques en què opera cada empresa

Valoració IPC de PIMEC

Valoració IPC de PIMEC

PIMEC considera que el comportament dels preus amb què es tanca el 2015 millora el del 2014. Una mostra mes de la recuperació de la renda disponible i del consum privat d’aquest any.

Cal destacar que l’agregat dels preus està fortament condicionat per la caiguda dels preus del cru, a nivells de fa set anys, per causes alienes a l’economia catalana. La bona tendència econòmica general no ha de fer oblidar que cada sector, i fins i tot cada empresa, presenta característiques pròpies i que, de cara a la fixació de preus i salaris en aquest any 2016 que iniciem, cal tenir en compte les circumstàncies específiques en què opera cada empresa.

Switch to mobile version