Autor Rugby
19 Gener 2016 a 13:00

Victòria a Sabadell dels Crancs d’Osona

17-43 devant del Sabadell RC

sabadell rc osona

El partit es va decantar del costat osonenc durant el final de la primera part. Tot i que els de Sabadell van aguantar molta estona les envestides rivals, finalment els visitants van aconseguir trobar els espais necessaris per aconseguir 3 assajos durant la primera part. El Sabadell RC només va aconseguir puntuar durant el primer període a través d’un cop de càstig transformat per Richard Antczac.

Durant la segona part, els d’Osona van seguir proposant un ritme molt dur de partit que el Sabadell RC no va poder frenar en cap moment. Així, quan faltaven 15 minuts per finalitzar el partit, el resultat va arribar a ser de 3-43. Tot i així, els jugadors de Sabadell no van abaixar el cap i van seguir buscant la línia de marca rival, que van aconseguir fins en dues ocasions. Pol Blanco i Josu Quintana van ser els anotadors dels dos assajos aconseguits i que Antczac es va encarregar de transformar.

Switch to mobile version