Autor Societat
11 Febrer 2016 a 10:00

CaixaBank Consumer Finance col·labora amb Gas Natural Fenosa per facilitar l’accés a equipament i instal·lacions energètiques

La proposta ofereix molts avantatges

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

El conseller delegat de CaixaBank Consumer Finance, François Miqueu, i el director general de Negocis Minoristes de Gas Natural Fenosa, Daniel López Jordà, han signat un acord de col·laboració per facilitar l’accés a equipament i instal·lacions energètiques a través d’unes condicions de finançament avantatjoses per als clients que ho requereixin.

L’acord, d’àmbit nacional, té per objecte facilitar el finançament a tots aquells consumidors que vulguin millorar les condicions energètiques dels seus habitatges mitjançant l’adquisició d’instal·lacions o equipaments energètics.

CaixaBank Consumer Finance donarà suport tant a Gas Natural Fenosa com a les seves empreses col·laboradores en els procediments operatius dels finançaments amb solucions molt àgils per als distribuïdors, gràcies a la tramitació en línia i l’abonament immediat de les operacions.

Per al consumidor, aquest acord representa la possibilitat de finançar l’equipament o la instal·lació amb un procés operatiu ràpid, des del seu propi domicili, sense necessitat de desplaçar-se a una entitat bancària. El client també podrà integrar en la seva factura del contracte d’energia, la quota del finançament per a una major comoditat.orienta els seus esforços en el mercat minorista a atendre les necessitats energètiques dels seus clients, a través de productes i serveis de qualitat. El 2015, va assolir els 11,7 milions de contractes a Espanya, tant de gas natural com d’electricitat i serveis de manteniment

Switch to mobile version