Autor Economia
19 Març 2016 a 18:00

CaixaBank obre la primera Oficina Store

Preveu obrir-ne 200, 100 a Catalunya

DCIM102MEDIA

CaixaBank ha obert a Terrassa, el primer establiment amb el seu nou concepte d’oficina que desenvolupa un model de relació amb els seus clients que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. La nova oficina, anomenada Store Rambla d´Ègara, suposa una destacada aposta de l’entitat que obrirà 200 establiments, 100 a Catalunya, com aquest i consolida a CaixaBank com un referent en innovació i en qualitat de servei.DCIM102MEDIA

La nova oficina compta amb 17 empleats i gestiona uns 11.000 clients. L´Store Ègara, que té prop de 1.000 m2,  compte amb una innovadora i dinàmica distribució d’espais en els que s’eliminen les barreres físiques entre clients i empleats. . L’espai disposa d’àmplies zones diferenciades: per a l’atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients, una zona central amb suports tecnològics i elements interactius; un espai dedicat a l’aparadorisme; i, una zona dedicada a l’Obra Social “la Caixa” amb continguts audiovisuals.

Les Oficines Store tracten de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals així com aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l’experiència de compra del client dins d’aquesta i  tenen un horari convencional d’oficina bancària.

Estaran situades en les zones comercials dels centres urbans més importants de les ciutats catalanes i espanyoles.

Jordi Nicolau, director territorial Barcelona de CaixaBank, ha destacat que “l´Store Rambla Ègara és la primera oficina Store que s’obre a Catalunya, i ha afegit que “es preveu obrir prop de 200 oficines Store, 100 a Catalunya, en els propers dos anys per aconseguir una major capil·laritat, la qual cosa li permetrà a l’entitat ampliar, per tot el territori, el model d’atenció personal que es va iniciar en 2013 amb les oficines A de l’entitat”. DCIM102MEDIAD’oficines A, n’hi ha 13 en tot Espanya i donen el mateix servei  que donaran les Store però en superfícies superiors als 1.000 metres i amb dues novetats de l’oficina Store vers l´Oficina A són: primer, que l’oficina Store disposa d’un Assessor Virtual, un simulador interactiu amb pantalla tàctil, on els clients poden veure de forma dinàmica continguts multimèdia i també informació detallada sobre productes i serveis; i, segon, l’Aparador Interactiu que té com a objectiu fomentar la interactivitat i l’experiència del client. El client podrà seleccionar continguts interactius innovadors i visualitzar-los directament en un videowall on coneixerà amb més detall les característiques del producte escollit.

CaixaBank aspira amb aquest nou model d’oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de CaixaNegocis, Banca de Particulars, Banca Premier i Privada mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. “No canviem només l’estètica de l’oficina, que implica un factor emocional important, canviem radicalment la relació entre els empleats i els clients, a qui donem tot el protagonisme”, ha comentat el director territorial. En aquest nou model d’oficina els empleats, que estan de cara al públic, atenen als clients en el punt de l’oficina on aquests es senten més còmodes i amb l’ús dels smart PC poden realitzen operacions, signen contractes, etc. Els empleats, la resta del temps, treballen en el back office, des d’on gestionen les seves agendes, realitzen gestions i mantenen el contacte virtual amb els seus clients.DCIM102MEDIA

A l’acte de presentació d’aquest nou model d’oficina a la premsa, a part del Sr Jordi Nicolau, Director Territorial Barcelona,també hi ha assistit Cristina González, Directora Comercial Barcelona Província i Francesc Cantó, Director Àrea de Negoci del Vallès Occidental- Terrassa

Switch to mobile version