Autor Esports
9 Març 2016 a 17:30

CB Vic Universitat de Vic- Sant Josep de Badalona

Imatge cedida per CBVic-UVic

Imatge cedida per CBVic-UVic

El contraatac del Sant Josep castiga el CBVic-UVic (66-74)

El CBVic-UVic va patir aquest diumenge una derrota davant l’actual líder de Copa, el Sant Josep de Badalona, per 66 a 74. Les jugades al contracop dels visitants i un baix percentatge en els tirs lliures i els llançaments de tres punts dels osonencs van ser les claus del partit. El resultat dóna ara poc marge d’error a l’equip de Marc Delemus si vol promocionar per l’ascens. El partit va començar igualat, potser amb un joc massa ràpid pels interessos locals i cistelles fàcils dels badalonins, que van obrir una escletxa de més de vuit punts que sempre van saber mantenir. De totes maneres, el Vic va evitar que el Sant Josep marxés al marcador i es va arribar al descans amb un resultat de 34-48. A la represa, els visitants es van veure sorpresos per uns vigatans amb més caràcter que van retallar distàncies tant a l’inici del tercer com de l’últim quart. Però quan semblava que s’acostaven, els de Badalona castigaven des de la línia de tres i al contracop; a més, tenien més encert des de la distància. En els últims cinc minuts, el partit es va embogir i el Vic va estar a punt de canviar la cara del partit, però finalment no ho va aconseguir. Després de la derrota, i a manca de vuit jornades per acabar la lliga regular, els homes de Marc Delemus disputaran un enfrontament clau la setmana que ve a la pista del Cerdanyola per no despenjar-se de les primeres places.

 FITXA DEL PARTIT

66 CB Vic-Universitat de Vic 74 Sant Josep de Badalona

CB Vic-Universitat de Vic (21+34+49+66): Julià Garrote (14), Joan Balanzó (0), Lamin Sima (21), Alexandre Pous (4), Xevi Espaulella (0) [5 inicial]. Guillem Comas (4), David Vidal (8), Marc Juanola (9), Manel Freixas (4), Sergi López (0), Raul Segura (0), Jordi Iglesias (2).

Sant Josep de Badalona (28+48+62+74): Francesc Pescal (6), Xavier Gonzàlez (20), Sergi Reureda (4), Aleix Molin (11), Pedro Cuesta (14) [5 inicial]. Eduard Rodríguez (3), Diego Rodríguez (0), Carles Olivares (10), Joan Animou (5), Dídac Cala (1), Joan Carceller (0). Àrbitres: Pol Franquesa, Arnau Puig

CB Vic-Universitat de Vic

Switch to mobile version