Autor Hockey patins
10 Març 2016 a 09:00

Final Four de la Copa d’Europa femenina a Manlleu

Els propers 19 i 2o

CP Manlleu cartell Final Four

A falta de poc més d’una setmana per a la Final Four de la Copa d’Europa d’hoquei patins femenina que acollirà Manlleu, avui dimecres s’ha fet públic el cartell de l’esdeveniment  que se celebrarà els dies 19 i 20 de març.

Una competició que acreditarà una trentena de periodistes i que espera una de les millors entrades en una final europea d’hoquei patins femení.

Els horaris oficials de la Final Four seran els següents:

Semifinal 1, dissabte a les 17:00h: CP Voltregà-Hostelcur Gijón HC

Semifinal 2, dissabte a les 19:30h: CP Manlleu-Generali HC Palau Plegamans

Final, diumenge a les 12:00h

El club, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, instal·larà una grada supletòria sobre l’actual per encabir-hi fins a 600 persones.

La decisió comportarà un important esforç econòmic i organitzatiu -amb poc marge de temps- perquè es llogarà l’estructura a una empresa  i, com a conseqüència de l’instal·ació, s’hauran de fer obres al Pavelló  tirarant a terra la paret vermella que s’havia construït amb l’ascens del primer equip masculí a l’OK Lliga.

Amb aquesta intervenció, el CP Manlleu vol respondre a les peticions que demanaven una ampliació de l’aforament. L’objectiu és que ningú es quedi sense poder gaudir de la final europea

Pel que fa al preu de les entrades, serà de 10 euros cada semifinal i de 15 euros la final. El club també farà una recepció a les autoritats el dissabte al migdia, abans que comenci la competició.

Switch to mobile version