Autor Esports
16 Març 2016 a 17:30

Gran victória del CBVic-UVic

Foto cedida per CBVic

Foto cedida per CBVic

El CBVic-UVic s’ha alçat aquest diumenge amb una victòria sense pal·liatius a la pista del CB Cerdanyola al Dia, un rival directe de la part alta, per 63 a 96. Els vigatans sabien que era un enfrontament clau per seguir aspirant a la promoció d’ascens i han resolt amb una contundència imprevista.

El partit ha començat bé pels d’Osona des de bon principi, ja que han aconseguit un parcial de 0 a 10 a través d’una defensa zonal i anotant al contracop. Al Cerdanyola, en canvi, li ha costat entrar al partit, però de mica en mica ha retallat distàncies sobretot des de la línia de tres.

Fins al descans, l’enfrontament s’ha mantingut igualat, però sempre amb petits avantatges pel Vic. A la represa, el Cerdanyola ha començat agressiu i s’ha col·locat a només dos punts. Però quan pitjor ho estaven passant, els vigatans han clavat un parcial de 2 a 13 al final del tercer quart i un de 0 a 11 a l’inici de l’últim període que ha trencat definitivament el partit i encara l’han ampliat fins als 33 punts de diferència.

Després de superar el Cerdanyola, el Vic se situa 5è a la classificació, a una victòria del 4t, que marca la frontera per promocionar. A més, els vigatans, que ja s’han assegurat la salvació matemàtica, disputaran cinc de les últimes set jornades a casa.

FITXA DEL PARTIT

CB Cerdanyola al Dia 63

CB Vic-Universitat de Vic 96

CB Cerdanyola al Dia (19+37+55+63)

CB Vic-Universitat de Vic (17+42+69+96): Julià Garrote (25), Joan Balanzó (6), Lamin Sima (3), Alexandre Pous (8), Xevi Espaulella (3), Guillem Comas (2), David Vidal (4), Marc Juanola (21), Manel Freixas (9), Sergi López (13), Raul Segura (2)

CBVic-UVic

Switch to mobile version