Autor Societat
21 Març 2016 a 16:00

Sabadell Renting i Nissan signen un acord per a potenciar els vehicles elèctrics

Sabadell Renting posarà a disposició dels clients diversos tipus de models de vehicle d’energia neta

Sabadell Renting // Imatge cedida pel Banc Sabadell

Sabadell Renting // Imatge cedida pel Banc Sabadell

La divisió de rènting de Banc Sabadell, Sabadell Renting, i la companyia automobilística Nissan han signat un acord de col·laboració per tal d’ajudar les empreses, els negocis, els comerços i els autònoms a transformar les seves actuals flotes de vehicles de combustió en flotes de vehicles elèctrics, i potenciar així la mobilitat sostenible en els àmbits urbans, escenaris de contaminació intensa i continuada, així com una millor optimització de la despesa.

Sabadell Renting posarà a disposició dels clients diversos tipus de models de vehicle d’energia neta, com ara l’utilitari Nissan Leaf i els furgons de càrrega o combis Nissan e-NV200. Un dels avantatges d’aquesta classe de mitjans de transport no contaminants, a part de contribuir a una notable millora dels nivells de qualitat de l’aire, és l’important estalvi econòmic, calculat en més d’un 80% com a mínim, tant en consum energètic com en altres despeses de mobilitat.

 

Exemple d’estalvi

Si prenem com a base haver recorregut 15.000 quilòmetres a l’any, una empresa que tingui un vehicle de combustió pot gastar en carburant 900 euros. En canvi, un vehicle elèctric tan sols gasta 150 euros en preses de llum. Això només ja suposa un 83% d’estalvi. Si s’hi afegeix que hi ha ciutats que ja disposen de preses gratuïtes per carregar o que els peatges o zones d’aparcaments per a vehicles elèctrics estan lliures de cobrament, l’estalvi per a les empreses és molt més gran.

Nissan és líder en mobilitat sostenible amb més de 210.000 unitats del Nissan Leaf circulant a tot el món. Aquest model es caracteritza pel fet de tenir una autonomia de 250 quilòmetres, en un context en el qual el 82% dels europeus fan menys de 100 quilòmetres al dia, i per la seva facilitat de càrrega de la bateria, ja que només en 30 minuts es cobreix el 80%. A tot aquest conjunt d’avantatges, s’hi ha d’afegir un preu molt assequible a l’hora de contractar-lo a través de Sabadell Renting.

 El director de Sabadell Renting, Xavier León, explica: “Aquest acord és el compromís de dues empreses disposades a aportar el seu gra de sorra per contribuir a transformar una societat que exigeix ​​una major responsabilitat mediambiental i ajudar les companyies o negocis del país  a involucrar-se en aquest objectiu, aportant-los un altre valor per al seu bon desenvolupament i gestió com és l’optimització de costos de les seves flotes de vehicles. En definitiva, podem dir que podem ser responsables amb el medi ambient i amb la despesa energètica dels nostres clients”.

 Amb aquest acord amb Nissan, Sabadell Renting expressa la seva ferma voluntat d’apostar de manera permanent pels vehicles d’energia neta, ja que tot i que ara la seva presència és minoritària en ciutats i carreteres, la previsió és que d’aquí a pocs anys es converteixi en la principal font de mobilitat.

 

Switch to mobile version