Autor Cinema, teatre i televisió
25 Abril 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 25 i dimarts 26 d’abril

 La embajada

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Yo, Robot

Estrenada l’any 2004 sota la direcció Alex Proyas i interpretació Will Smith, Bridget Moynahan

Any 2035. Els robots s’han convertit en objectes quotidians i estan programats per viure al costat dels éssers humans. El detectiu Del Spooner és cridat per investigar l’aparent suïcidi del científic darrere d’aquests robots, el Dr. Alfred Lanning. Spooner sospita que la mort no pot ser un suïcidi, sinó el resultat d’un dels robots. Tots els robots són programats amb tres lleis per evitar causar dany a humans, però Spooner comença a preguntar-se si un robot pot, de fet sentir emocions, i, possiblement, arribar a l’assassinat. Però si les sospites de Spooner són certes, tindrà grans dificultats per convèncer a tots.

Antena 3

A les 22:40h s’estrena La embajada

Luis Salines és el nou ambaixador espanyol a Tailàndia i es trasllada amb la seva família a Bangkok, amb el repte de netejar l’ambaixada de qualsevol rastre de corrupció. Però no és or tot el que rellueix, i la seva estada al país no serà tot el fàcil que podria ser.

La 2

A les 21:55h cine amb Fuenteovejuna

Estrenada l’any 1947 sota la direcció de Antonio Román i amb la interpretació de Amparito Rivelles, Manuel Luna i Fernando Rey

Any 1490. Fernán Gómez de Guzmán és el cruel comendador del poble cordovès de Fuenteovejuna. Aquest, s’enamora de la bella Laurencia i pretén que sigui la seva dona. Però el poble sencer s’enfrontarà als seus desitjos, i tots a l’una s’uniran contra la tirania.

Telecinco

A les 22:30h s’estrena Mi casa es la tuya

El despatx de Pedro J., les seves corbates i els colors de Agatha, a ‘La meva casa és la teva’. Bertín Osborne xerra amb els seus convidats de forma íntima i distesa, ja sigui a casa de l’entrevistat o del presentador. A través del seu entorn, fotografies i records aprofundeix en la vida dels personatges de manera natural i espontània, cuinant o parlant amb altres membres de la família.

—————————————-

Dimarts

TV3

A les 22:45h cine amb Ressaca 2: Ara a Tailandia

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Todd Phillips i amb la interpretació de Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha

Alan, Stu i Phil tornen a despertar-se a una altra habitació d’un altre hotel i, per no perdre el costum, en aquesta ocasió tampoc recorden gens. Aquesta vegada només saben que estan a Tailàndia, on han viatjat, al costat de Doug, per assistir a les noces de Stu amb Lauren . El principal problema: el germà menor de Lauren, Teddy, ha desaparegut.

La 2

A les 21:55h cine amb El día más corto

Estrenada l’any 1963 sota la direcció de Sergio Corbucci i amb la interpretació de Ciccio Ingrassia, Franco Franchi

Paròdia italiana de la superproducció nord-americana sobre el desembarcament de Normandia (“El dia més llarg”, 1962). Els protagonistes són dos jueus que es converteixen en herois sense buscar-ho.

Cuatro

A les 22:30h cine amb Camino a la libertad

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Peter Weir i amb la interpretació de Ed Harris, Jim Sturgess i Saorise Ronan

Un grup de soldats presoners en el regnat del terror de Stalin aconsegueixen escapar d’un gulag siberiano en 1940. Junts tractaran d’arribar a Polònia i per a això hauran de recórrer més de 10.000 interminables quilòmetres. Aquesta és una història de supervivència en la qual un grup d’homes, guiats per l’esperança d’aconseguir la llibertat, hauran d’enfrontar-se a les condicions més adverses de les seves vides.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version