Autor Cinema, teatre i televisió
15 Abril 2016 a 16:00

El libro de la selva

 El libro de la selva

Aquesta setmana s’estrena als cinemes la versió en persones del clàssic Disney El libro de la selva. La cartellera comptarà amb 4 drames de diferents nacionalitats: El héroe de Berlín, The lady in the van, Mi amor i El incidente. Per altra banda s’estrenen 2 thrillers el remake el secreto de una obsesión i Redención. Per trencar, s’estrena el film de terror basat en la novel·la de Mary Shelley Victor Frankenstein; i, una comèdia Cantinflas.

 

EL LIBRO DE LA SELVA

AVENTURES. Dirigida per: Jon Favreau. Repartiment: Neel Sethi, Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba

Segueix la història de Mowgli, un nen al que cria una rajada de llops en la selva, i que s’embarca en un fascinant viatge de autodescubrimiento quan es veu obligat a abandonar l’única llar que ha conegut en tota la seva vida. Nova adaptació de la novel·la de Rudyard Kipling.

EL HÉROE DE BERLÍN

DRAMA. Dirigida per: Stephen Hopkins. Repartiment: Stephan James, Jason Sudeikis, William Hurt

Narra la història del mític atleta Jesse Owens, el colós de la velocitat que va saltar a la fama en els Jocs Olímpics de Berlín de 1936, quan va deixar al món bocabadat amb les seves espectaculars marques que van tirar per terra la teoria d’Hitler sobre la supremacia de la raça ària.

EL SECRETO DE UNA OBSESIÓN

THRILLER. Dirigida per: Billy Ray. Repartiment: Chiwetel Ejiofor, Julia Roberts, Nicole Kidman, Dean Norris

Ray i Jess, dos investigadors del FBI, són rellevats del seu lloc juntament amb la supervisora del Fiscal del Districte, quan apareix brutalment assassinada la filla adolescent de Jess. Tretze anys després de cerca incansable a l’assassí, Ray troba per fi una pista per resoldre el cas. Remake de “El secreto de sus ojos”.

 VICTOR FRANKENSTEIN

TERROR. Dirigida per: Paul McGuigan. Repartiment: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay

El científic Victor Frankenstein i el seu brillant protegit, Igor Strausman, comparteixen la noble missió d’ajudar a la humanitat a partir d’una destrossadora recerca sobre la immortalitat. Però els experiments de Víctor han anat massa lluny i la seva obsessió ha tingut terrorífiques conseqüències. Solament Igor pot portar de tornada al seu amic del llindar de la bogeria i salvar-li de la seva monstruosa creació. Adaptació lliure de la història del científic Victor Frankenstein i el seu protegit Igor Strausman

THE LADY IN THE VAN

DRAMA. Dirigida per: Nicholas Hytner. Repartiment: Maggie Smith, Alex Jennings, Jim Broadbent

Un bon dia, la senyoreta Shepherd, una dona d’orígens incerts, aparca la seva furgoneta en una vorera de Londres, en l’accés a la casa de l’escriptor Alan Bennett. El que al principi anava a ser alguna cosa temporal, un favor a contracor, s’acaba convertint en una relació que canviarà les vides de tots dos. I és que la senyoreta Shepherd es va quedar a viure allí durant 15 anys.

CANTINFLAS

COMEDIA. Dirigida per: Sebastián del Amo. Repartiment: Óscar Jaenada, Michael Imperioli, Ilse Salas

Mike Todd, un excèntric productor de Broadway, arriba a Los Angeles amb un projecte de pel·lícula bastant desgavellat, La volta al món en 80 dies, amb el qual vol sacsejar el star-system de Hollywood. Mario Moreno és un còmic que es guanya la vida en les carpes de la Ciutat de Mèxic. El seu personatge Cantinflas ho porta a tornar-se un ícono del cinema mexicà, i un dels personatges més importants de la indústria fílmica. Els seus camins es creuen en una pel·lícula que acabarà guanyant cinc premis Oscar, i un Globus d’Or per a Mario.

MI AMOR

DRAMA. Dirigida per: Maïwenn Le Besco. Repartiment: Vincent Cassel, Emmanuelle Bercot, Louis Garrel

La història segueix a Tony, qui està ingressada en un centre de rehabilitació després d’una greu caiguda esquiant. Dependent del personal mèdic i els analgèsics, es pren el temps necessari per recordar una tumultuosa història amb Georgio. Per què s’han estimat? Qui és realment l’home al que estimava? Com va ser capaç de sotmetre’s a una passió tan sufocant com a destructiva? Tony inicia ara una difícil reconstrucció, un treball corporal que potser li permeti trencar permanentment amb tot.

REDENCIÓN (LOS CASOS DEL DEPARTAMENTO Q)

THRILLER. Dirigida per: Hans Petter Moland. Repartiment: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Johanne Luoise Schmidt

Una antic missatge és trobat en una ampolla a Escòcia després d’un llarg viatge a través de l’oceà. La nota és difícil de desxifrar, però quan l’investigador danès del departament Q ho aconsegueix, tractarà al costat del seu particular equip de resoldre un altre diabòlic cas abandonat a pesar que les petjades d’aquest pràcticament han desaparegut

EL INCENDIO

DRAMA. Dirigida per: Juan Schnitman. Repartiment: Pilar Gamboa, Juan Barberin, Luis Biasotto

Lucía i Marcelo tenen 30 anys i estan anant amb cent mil dòlars a pagar la seva futura casa. Però el venedor no arriba i l’escriptura es posterga. Tibants i frustrats tornen al seu antic departament llogat i amaguen els diners. Marcelo li diu: “Tranquil·la, és un dia com qualsevol un altre”. En el transcurs d’aquestes 24 hores d’espera es revela la veritable naturalesa de l’amor entre Lucía i Marcelo, de la crisi per la qual estan passant, i de la violència que els travessa. La pel·lícula explica aquestes 24 hores d’una tensió insostenible.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version