Autor La recepta
23 Juny 2016 a 12:00

Amanida tèbia de pernil d’ànec i bolets confitats

amanida_tebia_perni_anec_bolets_confitats

Ingredients:
  • 4 – Patates escalibades tèbies
  • Sal d’herbes
  • Variat d’enciams
  • Fruits secs (panses, nous, ametlles)
  • 150 g – Pernil d’ànec
  • 8 – Maduixots
  • Bolets del temps confitats
  • Vinagreta de mel
  • Patata escalibada tèbia
Introducció:
Especialitat del Restaurant Camping Solsonès
Preparació:
Lamineu la patata escalibada i poseu-la en cercle al voltant del plat. Condimenteu-la amb la sal d’herbes.
Poseu al centre del plat un bon bouquet d’enciams.
Escampeu per sobre els fruits secs.
Distribuiu les tires de pernil d’ànec del centre cap a la vora del plat.
Finalment, guarniu el plat amb els maduixots i els bolets.
Per a confitar el bolets, s’escalden i tot seguit es refreden. S’eixuguen amb paper absorvent i es confiten amb oli, sal i vinagre balsàmic.Comentaris:
Els bolets poden ser: rovellons mini, fredolics, ceps, cama grocs…
Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Restarant Camping Solsonès
Switch to mobile version