Autor La recepta
28 Juny 2016 a 12:00

Llengua de vedella guisada amb pèsols

llengua-de-vedella-guisada-amb-pesols

Ingredients:
  • 1 – Llengua de vedella
  • 200 g – Pèsols bullits
  • un tros – Cansalada tallada a tires
  • 1 – Ceba
  • 2 – Pastanagues
  • 3 grans – All
  • Manat d’herbes (marduix i sajolida)
  • 1 got – Vi ranci
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Escaldeu la llengua i peleu-la.
Salpebreu-la i sofregiu-la a poc a poc en una cassola amb llard i cansalada.
Afegiu-hi la ceba, les pastanagues i el manat d’herbes ,i quan estiguin rosses, feu la reducció del vi i afegiu-hi aigua.
Deixeu-ho coure fins que la llengua estigui tendra.
Talleu-la, poseu-la en una cassola amb la salsa colada per sobre i els pèsols, i deixeu-ho bullir uns minuts.

Variacions:
S’hi pot afegir una picada.
Es pot acompanyar de cebetes, de llegums, de salsa de tomàquet, etc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version