Autor La recepta
10 Agost 2016 a 12:00

Bacallà amb carxofes

bacalla-amb-carxofes-hotel-diego-ok

Ingredients:
  • 1 – Ceba
  • 5 – Alls
  • 1 – Branqueta de julivert
  • 1 l. – Brou de peix
  • 4 lloms – Bacallà dessalat
  • 3 – Carxofes
  • Farina
  • Sal
  • Oli d’oliva verge
Preparació:

En una cassola amb oli d’oliva hi sofregim una ceba tallada , seguidament  hi afegim una picada d’all i julivert, ho  sofregim  fins que quedi tot ben rosset.

Hi posem  una cullerada de farina al sofregit i tot seguit afegim  el brou de peix que  hem reservat.

Netegem les carxofes, els cors de les carxofes partits a trossos els posem a la cassola, quan les carxofes estiguin cuites  hi afegim els lloms de bacallà dessalats.

Rectificarem de sal. Deixem  coure uns 10 minuts, el foc no massa alt i ja podrem emplatar.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Hotel Restaurant Diego
Switch to mobile version