Autor Economia
24 Setembre 2016 a 10:00

CaixaBank concedeix 1.700 milions d’euros a les empreses de la província de Barcelona

CaixaBank compta amb 18 centres d’empresa

CaixaBank

CaixaBank

CaixaBank ha concedit crèdits per valor de 1.700 milions d’euros a les empreses barcelonines en el període comprès entre l’1 de Gener i el 30 de juny de 2016. L’entitat financera, a més, ha incrementat el ritme de concessió de crèdits en els últims sis mesos un 8% respecte al semestre anterior. Aquests préstecs, dirigits a petites, mitjanes i grans empreses de la província de Barcelona, s’han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis.

A més d’aquests préstecs, CaixaBank ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat, com factoring, confirming o renting, per garantir tant les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini.

CaixaBank posa a la disposició de les empreses de Barcelona 18 centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses, ubicats al Maresme, Mercabarna, Badalona, Sabadell, Granollers, Martorell, Cerdanyola, El Prat i Sant Feliu del Llobregat, Terrassa, Penedès i 7 centres repartits per Barcelona ciutat. En aquests centres d’empreses treballen 268 especialistes que donen servei actualment a 20 mil empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Segons l’estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 44,9% de les empreses ha triat a CaixaBank com el seu banc. D’aquesta manera, l’entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar és el banc d’empreses líder en penetració del mercat a Espanya.

CaixaBank és una de les entitats capdavanteres a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L’entitat compta amb un ampli equip d’especialistes en comerç exterior per assessorar sobre els mercats exteriors.

Switch to mobile version