Autor Societat
26 Setembre 2016 a 15:00

Una novel·la senzilla però intensa

Presentación libro Tras la Tempestad la Calma

Presentación libro Tras la Tempestad la Calma

 

 

En el Centre Cultural de la Torreta va tenir lloc la presentació del llibre Tras la tempestad, la calma de José Domínguez Delgado conegut com Jose Carrere, amb la presència de molts familiars i coneguts de l’autor que van omplir la sala.

L’autor del llibre, José Domínguez Delgado, va néixer a Zalamea la Real, Huelva. Viu a Barcelona des dels divuit anys on ha treballat i ha format una família fins l’actualitat. Des de que es va jubilar ha dedicat el seu temps lliure a escriure i a cuidar del seu net. Ell mateix afirma que creu que aquest serà el seu últim llibre.

Gabriel Simon, obrer, i l’advocat laboralista, Luis Martín Liz van ser els encarregats de presentar el llibre. Gabriel Simón va resumir el llibre amb deu paraules: pobresa, misèria, emigració, obrers, esforç, honradesa, companyerisme, esperança, solidaritat i dignitat. Per la seva banda, Luís Martín va definir a José Carrere com una persona íntegra, coherent, treballadora i sindicalista, que sempre ha complert amb les seves obligacions i ha estat per ajudar als seus companys. Luis Martín  explica: “He gaudit, après i madurat amb aquest magnífic llibre. Una historia senzilla plena d’amor”.

El protagonista de Tras la tempestad la calma és una persona lluitadora plena d’il·lusió que marxa de casa seva amb només una maleta plena d’esperança i deixant darrere una família i un poble però amb moltes ganes de fer-se de camí y aconseguir un futur.

Si voleu passar una bona estona i conèixer de primera mà la Barcelona obrera i el sacrifici que van tenir que fer moltes persones per aconseguir un futur digne no us podeu perdre aquesta novel·la tan intensa plena d’amor i amistat.

Switch to mobile version