Autor La recepta
19 Octubre 2016 a 12:00

Panellets de coco

panellets_de_coco

Ingredients:
  • 250 g – Coco ratllat
  • 6 – Clares
  • Ou
  • Per fer la pasta de massapà:
  • 250 g – Ametlla en pols
  • 250 g – Sucre
  • 50 g – Moniato cuit o patata cuita
  • 40 g – Clara d’ou
Preparació:

Feu una massa fina barrejant i treballant bé tots els ingredients del massapà.
Deixeu-la reposar a la nevera un mínim de 24 hores, embolicada en un drap humit.
Barregeu el massapà, el coco i les clares d’ou fins que quedi una massa una mica més dura que la dels panellets de pinyons.
Feu unes boles i amb la punta dels dits doneu-los forma piramidal, amb la base ben plana.
Pinteu els panellets amb ou batut i poseu-los al forn a 230-250 º uns 10 minuts, fins que es daurin.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version