Autor Esports
23 Novembre 2016 a 16:00

Avui comencen els Jocs Special Olympics 2016

A Reus

Caixabank Special Olimpics

Els Jocs Special Olympics 2016 a Reus, organitzats per Special Olympics España i l’Ajuntament de Reus amb el suport de l’Obra Social ”la Caixase celebren entre avui dimecres i diumenge a Reus.

Es tracta de la cita esportiva europea més important de l’any per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Prop de 800 esportistes participaran en els Jocs Special Olympics, que  i que aplegaran atletes de delegacions espanyoles, europees, però també internacionals (el Marroc i la ciutat xinesa de Xangai).

Els Jocs Special Olympics inclouen 6 modalitats esportives (natació, bàsquet, tennis, pàdel, gimnàstica rítmica i proves motrius, una modalitat exclusiva de Special Olympics per a persones amb grans necessitats de suport), a més del programa del salut, Healthy Athletes.

L’acció de voluntariat dels Jocs Special Olympics està impulsada per l’Obra Social ”la Caixa” a través de 400 voluntaris i voluntàries que donen suport a l’organització en el desenvolupament tant de les competicions esportives com de les qüestions logístiques.

 

Switch to mobile version