Autor Societat
20 Novembre 2016 a 18:00

Certificacions, marques i distintius d’origen i de qualitat de productes agroalimentaris

A debat dins de les jornades del PATT 2016

vi d.o.

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) a Barcelona, Josep Pena, serà l’encarregat de presentar el proper dimarts 22 de novembre, a les 16:05 hores, la jornada tècnica ‘Certificacions, distintius d’origen i de qualitat de productes agroalimentaris’, que se celebrarà al Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya, a Barcelona.
En aquesta jornada, inclosa dins de les jornades i seminaris tècnics adreçats al sector agrari que tenen dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2016, es parlarà de les certificacions, distintius d’origen i qualitat de productes agroalimentaris amb la finalitat de tenir a disposició arguments que permetin la millor comercialització dels productes i informació sobre el valor afegit que aquests distintius generen. Alhora, també vol ser un espai per a resoldre els dubtes i consultes que puguin sorgir  per part dels assistents, així com un lloc de trobada i intercanvi d’experiències per a tots els professional dels diferents sectors.
D’altra banda, també en el marc de les jornades integrades en el PATT 2016, Josep Pena clourà divendres vinent, 25 de novembre, a les 12:15 hores, la jornada tècnica ‘Xylella fastidiosa i altres plagues als jardins’, que se celebrarà des de les 10:00 hores, a la seu de CORMA, a Premià de Dalt; i Ramon Lletjós, director dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, presentarà dimarts 22, a les 10:15 hores, la jornada ‘Responsabilitats dels / de les titulars de les explotacions ramaderes del sector boví’, que tindrà lloc a la Sala Sert de l’Edifici El Sucre, a Vic.
Switch to mobile version