Autor Motor
12 Novembre 2016 a 15:00

El Circuit de Barcelona-Catalunya renova el contracte amb MotoGP fins al 2021

La renovació que assegura el Gran Premi de Catalunya de MotoGP cinc anys més

Renovació contracte Circuit de Catalunya Moto GP

Renovació contracte Circuit de Catalunya Moto GP

El Circuit de Barcelona-Catalunya i Dorna Sports han renovat el contracte de MotoGP™ que assegura la celebració del Gran Premi de Catalunya al traçat català fins a l’any 2021. Jordi Baiget, conseller del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna, han signat el nou acord per cinc anys més.

El Circuit de Barcelona-Catalunya continuarà disputant una de les proves del calendari del Campionat del Món FIM de MotoGP™, del que forma part des de l’any 1992 ininterrompudament, primer com a Gran Premi d’Europa (1992-1995) i més tard com a Gran Premi de Catalunya (des de 1996). Amb la renovació d’aquest contracte, el Circuit enforteix la seva posició de referent internacional i de pol de generació econòmica, a més de donar continuïtat a la tradició motociclista i a la passió per l’esport del motor del país.

Jordi Baiget, conseller del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya: “Haver renovat aquest contracte és molt important per a nosaltres pel moviment econòmic i laboral que genera. L’aposta de Gran Premi per al Circuit de Barcelona-Catalunya consolida Montmeló com a pol de generació econòmica. També el consolida com a puntal per a la indústria de l’automoció, que ha estat sempre molt important al territori”.

Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna Sports: “La renovació amb el Circuit de Barcelona-Catalunya fins a l’any 2021 és, sens dubte, una boníssima notícia per a MotoGP i tota la seva afició. Es tracta d’una instal·lació que ha estat lligada a nosaltres des dels inicis, al 1992, pel què el seu compromís amb el nostre esport i la seva dedicació són més que palpables. El grup humà que dirigeix i impulsa el Circuit de Barcelona-Catalunya i les seves modernes instal·lacions l’han consolidat des de fa temps com un dels fixes al calendari de MotoGP on ja no hi pot faltar. Que Catalunya tingui assegurat MotoGP fins al 2021 demostra que la confiança i l’aliança entre ambdues parts passa per molt bon estat de salut”.

Switch to mobile version