Autor Societat
11 Novembre 2016 a 15:00

La Creu Roja i Fundació PIMEC donen suport a col·lectius i persones empresàries en vulnerabilitat social

La Xarxa emppersona  ja inclou 56 entitats col·laboradores

Fundació PIMEC Creu Roja

Fundació PIMEC Creu Roja

La Fundació PIMEC i la Creu Roja han signat un acord de col·laboració que té per objectiu reafirmar el suport a les persones en situació de vulnerabilitat social afectades per la situació de crisi econòmica a través de serveis de suport a l’emprenedoria i ocupació.

El conveni, signat per Antoni Aguilera, president de la Creu Roja a Catalunya, i Joaquim Llimona, president de la Fundació PIMEC, unifica esforços per anar un pas més enllà i treballar la consolidació dels negocis iniciats, a més del foment de l’autoocupació en persones amb dificultats.

Tots dos presidents han manifestat la importància de treballar en xarxa en l’àmbit de la reinserció social i professional, sobretot en la situació actual de dificultat econòmica per aquest tipus de col·lectiu. Així, s’ha subratllat que l’activitat d’aquestes persones va més enllà del context productiu i s’expandeix a altres àmbits personals.

Els programes Impuls@ i emppersona

La Creu Roja desenvolupa el programa Impuls@, d’assessorament a persones emprenedores, i també altres projectes d’itineraris personalitzades d’inserció, adreçats a persones de col·lectius diversos. Per la seva banda, la Fundació PIMEC desenvolupa el programa emppersona, de suport a les persones empresàries i autònomes i a col·lectius vulnerables en dificultats, que necessiten una segona oportunitat personal i professional.

Així doncs, el conveni suposarà que persones en situació vulnerable ateses al programa Impuls@ puguin beneficiar-se del projecte emppersona de la Fundació PIMEC i a la inversa. D’aquesta manera, es vol reforçar el suport a les persones amb dificultats que tenen interès en l’emprenedoria i la creació d’empresa.

Switch to mobile version