Autor La recepta
23 Febrer 2017 a 12:00

Salsa furiosa

cof

Per als amants de les salses hot, avui elaborarem una salsa picant, on els límits els posem nosaltres. Amb ingredients que tenim a mà, acompanyarà molt bé a gran quantitat de plats. Anem a veure-la:
ingredients
• Salsa de tomàquet (o tomàquet triturat)
• 1 ceba
• 1 pebrot vermell
• 1 pebrot verd
• 2 grans d’all
• ½ porro
• 5 pebres caiena
• sal
• oli oliva
Elaboració

Un cop hem rentat els pebrots i pelat la ceba, els grans d’all i el porro, els tallem tots a parts petites, començant pels pebrots, els fregim en una paella amb oli. Quan comencin a blandear, afegim la ceba, el porro, els alls i el pebre caiena. A la carta anem remenant, afegim el tomàquet i la sal. Deixem deu minuts que sofregeixi tot.
A continuació passem tot per la batedora i triturem. Comprovem el gust i picant, si volem rectificar som a temps.

Reintegrem a la paella, cinc minuts més de cocció a foc lent i llest, passem a un recipient i deixem refredar.

Consell
Podem donar-li un toc més, afegint just al final de la cocció i abans de retirar, un polsim de pebre blanc i també pebre negre

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version