Autor Cinema, teatre i televisió
8 Abril 2017 a 15:00

‘Your name’ i ‘El regne de les granotes’

Varen estrenar-se ahir divendres en versió catalana

cinema catala 2017.04.08

El film d’animació japonès Your name i el film d’animació infantil El regne de les granotes s’estrenen aquest divendres, 7 d’abril, doblades al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Your name
El film d’anime japonès ha estat dirigit per Makoto Shinkai i es basa en la novel·la del mateix títol. L’obra es va estrenar el juliol del 2016 a l’Anime Expo de Los Angeles, i al Japó, l’agost del mateix any. Aquesta ha estat la quarta pel·lícula més taquillera de la història del Japó, amb una recaptació de més de 250 milions d’euros. El film va ser guardonat amb el premi a la millor pel·lícula d’animació al Festival de Sitges.
L’argument se centra en Taki, un estudiant de Tòquio que treballa a mitja jornada en una pizzeria i Mitsuha, que també és estudiant de secundària i viu en un petit poble de muntanya. Totes les nits tenen un somni estrany, ella es converteix en un noi de Tòquio i ell en una nota de poble.  Quina estranya connexió tenen?
La pel·lícula, que distribueix Selecta Vision, s’estrena en versió doblada al català i es podrà veure a:
Megacine Badalona (Badalona)
Cinesa Diagonal (Barcelona)
Cinesa Diagonal Mar (Barcelona)
Cinesa Heron City (Barcelona)
Cinesa La Maquinista (Barcelona)
Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat)
Cine Alhambra (La Garriga)
Filmax Gran Via (l’Hospitalet de Llobregat)
Multicines Bages (Manresa)
Cinesa Mataró Parc (Mataró)
Eix Macià (Sabadell)
Atrium Cines (Sant Andreu de la Barca)
Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès)
Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
El regne de les granotes
El film està dirigit per Nelson Shin i Melanie Simka. Shin és conegut per haver treballat d’animador i productor a la sèrie The Simpson.
L’argument narra la història d’una princesa revolucionària que decideix lluitar contra el seu destí. El Rei de les granotes anuncia que el premi per al guanyador dels Jocs Olímpics Granotaires serà la mà de la seva filla en matrimoni i la princesa decideix fugir i comença a entrenar per competir als Jocs per aconseguir la seva llibertat.
El film, que ha estat distribuït per Paycom Multimedia, s’estrena en versió doblada. Al llarg de 2016, aquesta distribuïdora ha estrenat en versió catalana els films La passió de Port Talbot; Els Andersson a la neu; El fill pròdig; Albert; Small Time; El pinzell màgic; Guerrera i Àxel, el petit gran heroi.
El film es podrà veure a:
Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer (Balaguer)
Cinemes Girona (Barcelona)
Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Teatre Municipal l’Ateneu (Igualada)
Multicines Bages (Manresa)
Cines Imperial (Sabadell)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Cinemes Guiu (La Seu d’Urgell)
JCA Cinemes Valls (Valls)
Switch to mobile version