Autor La recepta
3 Maig 2017 a 12:00

Conill farcit

conill_farcit

Ingredients:
  • 1 – Conill sencer
  • 400 g – Carn magra picada
  • 2 – Cebes tallades a trossos
  • 1 – Ou dur
  • 100 g – Panses
  • 3 llesques – Pa remullat amb llet
  • 1 copeta – Vi ranci
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Per fer la picada: – Fetge de conill
  • 1 grapadet – Ametlles torrades
  • Pa fregit
Preparació:

Feu el farcit amb la carn magra, l’ou, el pa ben escorregut, les panses, sal i pebre.
Farciu el conill i cosiu-lo.
Col·loqueu-lo en una safata amb la ceba al voltant i rostiu-lo al forn.
Quan el conill sigui ros feu-hi la reducció del vi ranci.
Deixeu-ho coure al forn fins que el conill sigui cuit, tot afegint-hi miques d’aigua si cal.
Deslligueu el conill, coleu la salsa i poseu-ho tot en una cassola amb la picada.
Deixeu-ho coure uns 10 minuts.

Variacions:
Podeu afegir el fetge del conill al farciment en comptes de posar-lo a la picada.
Es pot acompanyar de prunes.
Es pot acompanyar de bolets, saltats prèviament amb all i julivert.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version