Autor Cinema, teatre i televisió
4 Maig 2017 a 18:00

El film ‘Els dimonis’ s’estrena en versió original

Subtitulada en català

cinema català 2017.05.05

El film canadenc Els dimonis arriba a les pantalles aquest divendres, 5 de maig, en versió original francesa, subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La pel·lícula ha estat dirigida per Philippe Lesage i interpretada per Édouard Tremblay-Grenier, Yannick Gobeil-Dugas, Vassili Schneider, Sarah Mottet, Mathis Thomas, Laurent Lucas, Pascale Bussières, Bénédicte Décary, Pier-Luc Funk. Aquesta cinta ha estat distribuïda per Compacto, que aquest 2017 també ha estrenat en versió original subtitulada en català l’obra 9 mesos.
L’argument se centra en Fèlix, un noi que comença a conèixer el món adult en el moment en què entra en l’adolescència i comença a tenir por de tot: el possible divorci dels seus pares, que sembla que estan en crisi, uns veïns sospitosos, etc. Els seus dimonis imaginaris comencen a reflectir-se en el món inquietant que l’envolta.
Els dimonis ha estat reconeguda amb els premis al Millor Director Novell al Festival Internacional de San Francisco, a la Millor Pel·lícula al Festival Internacional de Budapest, el Premi de la Crítica al Festival del Nou Cinema de Montreal i a la Millor Pel·lícula al Festival de Cinema del Quebec.
La pel·lícula es podrà veure a:
– Cinemes Girona (Barcelona)
– Méliès Cinemes (Barcelona)
– Screenbox Funatic (Lleida)
– CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Switch to mobile version