Autor Motor
23 Maig 2017 a 15:00

La Fundació El Xiprer i REIR reben 700 kg d’ aliments

Recollits al Gran Premi de Fórmula 1

Imatge d'arxiu

Imatge d’arxiu

El Circuit de Barcelona-Catalunya va organitzar durant el darrer dia de competició del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2017 una recollida d’aliments sobrants amb la intenció de col·laborar amb causes solidàries i, evitar així també, el malbaratament d’aliments.

Al recapte van participar la major part d’escuderies del Campionat del Món d’F1, així com la FOM, els organitzadors del Mundial, i DO&CO, l’empresa encarregada dels serveis de restauració de la Fórmula1

Entre tots es van recaptar 700 kg d’aliments que incloïen fruita, verdura, iogurts i pa, els quals s’han destinat a la Fundació El Xiprer, menjador social de Granollers i l’associació Recursos Educatius per la Infància en Risc (REIR) de Granollers, dedicada especialment a infants en risc d’exclusió.

Switch to mobile version