Autor Societat
9 Setembre 2017 a 15:00

L’ICD dóna suport a les entitats juvenils

Per a la prevenció de la violència masclista a través de les xarxes socials

conveni icd-CNJC

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada, i el president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Oriol Recasens, han signat avui un conveni de col·laboració per desenvolupar noves eines enfocades a la prevenció de la violència masclista a les xarxes socials. El pilar central d’aquesta iniciativa serà l’elaboració d’un recurs que defineixi l’abast de la problemàtica i doni eines a​ les entitats juvenils i al jovent en general per eradicar-la.
El conveni també preveu organitzar dues formacions dirigides als i les joves que participen en el món associatiu juvenil sota el títol Mirades creuades: joventut, gènere i interculturalitat” Aquest curs, de 12 hores de durada, té l’objectiu d’integrar la perspectiva intercultural i de gènere en el treball diari d’aquestes associacions.
Els cursos, que tindran lloc els mesos d’octubre i novembre a Barcelona i Lleida, van adreçats a representants i membres de les entitats juvenils, joves i personal tècnic d’aquest sector. L’objectiu és donar eines a les entitats juvenils per tal que segueixin treballant per esdevenir un motor de canvi cap a la igualtat d’oportunitats efectiva entre homes i dones, i la lluita contra la violència masclista.
Switch to mobile version