Autor La recepta
27 Setembre 2017 a 12:00

Préssec de vinya amb vi dolç

pressec_de_vinya_amb_vi_dolc

Ingredients:
  • 4 – Prèssecs de vinya
  • 1 llitre – Vi dolç
  • 50 g – Sucre
  • 1 – Pell de llimona
  • Mitja branca – Canyella
  • 1 – Clau d’espècia
  • Macís
Preparació:
Feu coure els préssecs pelats amb el vi dolç, el sucre, la pell de llimona, la canyella, el clau i el macís.
Deixeu-los coure lentament fins que siguin tous.
Serviu-los amb el xarop que s’ha fet durant la cocció.Variacions:
Es poden afegir nous crues a la cocció.
Es pot fer també amb vi negre, vi blanc o cava en comptes de vi dolç.
Es poden deixar macerar els préssecs en el vi, sense coure’ls.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version