Autor Articles i estudis
24 Octubre 2017 a 18:00

Cicatrius i marques

joan juncosa amic

Quan parlem de cicatrius i marques ens ve a la cara l’imatge d’un tipus rudimentari. Però les persones quotidianes portem molts escates i marques a la nostra pell, o més profundes encara, a la nostra ànima. Formen part de la nostra vida, de la nostra història. Durant aquest espai de temps al que anomenem vida ens succeeixen infinitat de coses. Hi ha cicatrius reals que podem mostrar, i hi ha successos que ens queden tatuats a la nostra pell a la nostra ànima. Una cicatriu és alguna cosa que ens ha succeït, que hem superat però que ens ha deixat marca. Durant la nostra vida veiem aquesta cicatriz i ens recorda uns records amb més o menys sentiments. Les experiències vivides amb alta intensitat es converteixen en marques o tatuatges a foc en la nostra ànima. Experiències vitals que no oblidem per estupendes o per tot el contrari. Aquestes marques si solen evocar grans sentiments quan ens mirem. Viure la vida suposa, tenir experiències. Tenir experiències amb sort suposa viure coses meravelloses i altres pèssimes. El secret resideix en poder veure les males sense sentiments negatius i no deixar de tatuar el seu ser amb experiències positives que fan treure el millor de tu. Va dir Mario Benedetti: “He arribat a la conclusió que si les cicatrius ensenyen les carícies també…” Deixa que t’acaricin, permet que aquestes carícies es marquin en la teva pell i, sense cap dubte, la teva vida serà millor.

Per juanjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version