Autor Economia
1 Novembre 2017 a 15:00

CaixaBank, millor banca privada d’Europa en servei al client

Reconeguda per ‘The Banker’

caixabank family

CaixaBank ha estat reconeguda per la revista britànica The Banker com ‘Best Private Bank for Customer Service in Europe 2017’ (Millor Banca Privada d’Europa en Servei al Client 2017). La revista, del Grup Financial Times, ha distingit a CaixaBank Banca Privada als Global Private Banking Awards per la qualitat del servei prestat, el model d’assessorament personalitzat i rigorós, i l’aplicació de la innovació contínua en el model de negoci en benefici de l’atenció al client.

El jurat, format per 16 executius procedents del sector bancari i de la consultoria estratègica, ha destacat de CaixaBank Banca Privada el seu model d’atenció al client, basat en una combinació de servei universal d’oficines, amb més de 5.000 sucursals, un equip de gestors i centres altament especialitzats i unes prestacions tecnològiques úniques en el sector de la banca privada.

CaixaBank ha estat el primer banc del món a desenvolupar un servei tecnològic que ofereix plena capacitat de comunicació i de formalització d’operatives de manera totalment segura a través del canal onlineLínia Oberta. D’aquesta manera, el client pot mantenir-se sempre en contacte amb el seu gestor. Així doncs, els gestors de CaixaBank Banca Privada són professionals amb àmplia experiència en assessorament financer, tal i com acredita el certificat internacional en Wealth Management del Chartered Institute for Securities & Investment (CISI).

Fonts  de CaixaBank, consideren que aquest nou guardó suposa “un reconeixement que reafirma un model de gestió inspirat en els valors de l’entitat: qualitat, confiança i compromís social. Aplicat a la banca privada, això es reflecteix en una forma única d’entendre l’assessorament, rigorosa i totalment personalitzada, que desenvolupa un equip humà de gestors altament qualificats”.

També han destacat la importància de la innovació en el negoci de banca privada: “La tecnologia contribueix a reforçar la comunicació entre gestors i clients, la qual cosa és clau per mantenir una relació propera que faciliti la personalització del procés d’assessorament. Així mateix, l’esforç en innovació contínua ens permet crear nous serveis més eficients”.

BPI, entitat portuguesa que des del passat mes de febrer forma part del Grup CaixaBank, també ha estat reconeguda per The Banker com a Millor entitat de Banca Privada a Portugal (Best Private Banking in Portugal), reflectint el creixement experimentat en aquest segment de negoci i el servei de qualitat que ofereix als seus clients.

Sobre The Banker

The Banker és una publicació britànica del Grup Financial Times que proporciona informació econòmica i financera des de 1926 i cobreix notícies de mercats, banca, regulació, riscos, transaccions i tecnologia. The Banker, a més organitza premis com “Bank of The Year”, els premis als Best Technology Projects o els premis de Banca Privada, en col·laboració amb la revista PWM, del mateix grup.

Switch to mobile version