Autor Opinió
9 Novembre 2017 a 15:00

Convocatòria manifestació d’advocats /advocades

Comunicat

logo coordinadora advocats

Els diferents col·lectius d’advocats i advocades de tots els partits judicials de Catalunya ens hem coordinat tots els col·legis (Vic, Terrassa, Girona, Reus, Manresa, Barcelona, Sabadell, Figueres, Granollers, Lleida, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona i Tortosa) pel dret de les llibertats i drets fonamentals de tots els ciutadans de Catalunya, així com pel dret de defensa, motiu pel qual us convoquem a tots els advocats, les advocades, procuradors i també a la resta d’operadors jurídics el pròxim dissabte 11/11/2017 a les 16:00h davant del CICAC per anar junts a la manifestació convocada a les 17:00h.

Cal portar toga o vestir-se de negre, en el cas que vinguin acompanyants  de persones que no siguin de la professió poden venir vestits de negre.

Switch to mobile version