Autor Cultura
8 Novembre 2017 a 18:00

Homenatge a José Luis Sampedro en el centenari del seu naixement

A la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació

DIBA Sampedro

Aquest any, l’humanista José Luis Sampedro hagués complert 100 anys i , per aquest motiu, la Xarxa de Biblioteques Municipals commemora el seu naixement amb una xerrada a càrrec de la vídua de l’escriptor, Olga Lucas, i la lectura de fragments de la seva obra a càrrec de l’actor Jaume Ulled. Serà demà dimarts, 7 de novembre, a les 19h, a la Biblioteca Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat.

José Luis Sampedro (1917-2013) va ser un dels grans escriptors i intel·lectuals d’Espanya. Va treballar com a professor, humanista i economista i va ser escollit membre de la Reial Acadèmia Espanyola en 1990.

El seu treball va ser mereixedor de nombrosos reconeixements, entre ells el Premi Nacional de les Lletres Espanyoles, que li va atorgar el 2011 el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

De la seva bibliografia cal destacar, entre d’altres  “El somriure etrusc’”; “L’amant lesbià”; “Reacciona”o la trilogia dels “Cercles de temps”.

Switch to mobile version