Bacallà amb bunyols de bròquil
Ingredients:
- 600g – Bacallà dessalat
- 1/2 – Bròquil
- 2 – Cebes trinxades
- 2 – Ous durs
- Farina
- Oli
- Sal
- Aigua
- Per fer la picada: – Brins de safrà
- 3 grans – All
- 1 grapat – Ametlles
- Julivert
Preparació:
Fregiu el bacallà enfarinat i reserveu-lo.
Bulliu, enfarineu i fregiu el bròquil, i reserveu-lo.
En una cassola feu un sofregit amb la ceba i quan estigui rossa afegiu-hi el bacallà, la picada i una mica d’aigua.
Deixeu-ho bullir tot junt i a l’últim moment afegiu-hi el bròquil i els ous durs.
Variacions:
El bròquil es pot arrebossar amb farina i ou.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català