Autor La recepta
9 Abril 2018 a 12:00

Blat de moro escairat saltat amb ceps, cansalada i pinyons

Blat moro ceps cansalada pinyons

Ingredients:
  • 400 gr. – Blat de moro escairat cuit
  • 200 gr. – Cansalada
  • Pinyons
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
Introducció:

Recepta elaborada amb blat escairat com a base del plat, cereal trencat molt típic de la comarca del Berguedà.

Preparació:

Netegeu els ceps sota l’aixeta i tot seguit eixugue-los bé i talleu-los a làmines.
Salteu els bolets en una paella amb oli d’oliva, juntament amb la cansalada i els pinyons.
Tot seguit, afegiu-hi el blat de moro escairat cuit.
Serviu la mescla acompanya d’un rostoll de cansalada cruixent i poseu-hi oli, sal i pebre.

Categoria: Altres receptes.
Font: Restaurant La Nau (Berga)
Switch to mobile version