Autor La recepta
21 Maig 2018 a 12:00

Perdius estofades

Perdiu-1

Perdiu-1//Foto Pixabay

Ingredients:
  • 2 – Perdius
  • 1 tall – Pernil a daus
  • 2 – Cebes tallades gruixudes
  • 2 grans – All
  • 2 – Tomàquets partits
  • Manat d’herbes (llorer, farigola, romaní i orenga)
  • 1 got – Vi blanc
  • un raig – Aiguardent
  • un raig – Vinagre
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Netegeu, flamegeu i buideu les perdius.
Traieu els fetges de les perdius i reserveu-los.
Poseu en una cassola les perdius, el pernil, les cebes, els alls, els tomàquets, el manat d’herbes i el vi.
Deixeu-ho estofar i al cap d’una estona afegiu-hi els fetges picats dissolts amb un raget d’aiguardent i un de vinagre.
Deixeu-ho coure fins que les perdius quedin toves.
Poseu-ho a punt de sal.
Partiu les perdius en dues meitats, disposeu-les en una plata calenta i coleu-hi la salsa per sobre.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version