Autor Economia
1 Agost 2018 a 18:00

Bon Preu obrirà 20 noves instal·lacions

Durant el segon semestre

El Grup Bon Preu inaugura el seu hipermercat Esclat a Terrassa // Foto: Joan Murcia

El Grup Bon Preu inaugura el seu hipermercat Esclat a Terrassa // Foto: Joan Murcia

El Grup Bon Preu, propietari de les cadenes de distribució Bonpreu, Esclat i EsclatOil, ampliarà la seva presència  amb 20 noves obertures durant aquest segon semestre del 2018. Aquests nous establiments suposaran una inversió de 78 milions d’euros per la companyia i generaran 450 llocs de feina, segons informa la companyia en un comunicat.

En els pròxims mesos, s’inauguraran cinc supermercats Esclat als municipis de Castelló d’Empúries, Tossa de Mar, Girona, Sant Cugat del Vallès i Lloret de Mar, i dos supermercats Bonpreu a Barcelona i El Masnou. A més, entraran en funcionament nou benzineres EsclatOil a Vilanova del Vallès, Lliçà d’Amunt, Ulldecona, Tàrrega, Castelló d’Empúries, Girona, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès i el Vendrell.

Així mateix, Bon Preu vol seguir impulsat el servei de compra online, per la qual cosa ampliarà els punts de recollida a Mollet del Vallès, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès i el Vendrell.

Recentment, la companyia va anunciar un acord amb Ocado, operador online d’alimentació, per enfortir el seu canal de compra online. El Grup Bon Preu aposta pel producte local de qualitat i per això es un referent en productes de Km 0

Actualment, el grup disposa d’un total de 232 establiments en totes les modalitats i compta amb una plantilla de 6.700 treballadors fet que la situa entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya. En els últims tres anys, el Grup Bon Preu ha creat 1.600 llocs de treball nous.

Switch to mobile version