Autor La recepta
1 Agost 2018 a 12:00

Bunyols de carbassó

Bunyols de carbassó//Foto: Mis cosillas de cocina

Bunyols de carbassó//Foto: Mis cosillas de cocina

Ingredients:
  • 1/2 kg – Carbassó
  • 2 – Alls picats
  • 1 – Ou
  • 1 sobre – Gasosa
  • Farina
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Talleu el carbassó, sense pelar, a daus petits, saleu-lo i poseu-lo a escórrer una estona.
Afegiu-hi l’all picat i remeneu-ho.
A banda, barregeu l’ou, el sobre de gasosa i la sal.
Seguidament afegiu-hi la farina que admeti fins que quedi una massa no gaire espessa.
Afegiu-hi el carbassó escorregut i barregeu-ho bé.
Aneu formant bunyols i fregiu-los en oli calent.

Variacions:
En lloc del sobre de gasosa s’hi pot posar sifó o un altre llevat en pols.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version