Autor Articles i estudis
25 Agost 2018 a 12:00

Hidratació i exfoliació, la recepta per mantenir el bronzejat

Hidratació i exfoliació bronzejat //Foto: bellezaactiva

Hidratació i exfoliació bronzejat //Foto: bellezaactiva

Una de les coses que més ens agraden de l’estiu és poder presumir de pell morena. Amb el ‘guapo pujat’, tot ens senta especialment bé. I clar, després és molt difícil haver d’acomiadar-se del bronzejat i tornar al fred i pàl·lid hivern… Si vols endarrerir aquest moment tant com nosaltres, només necessites dos passos: hidratació i exfoliació.

Comença per desterrar un vell mite: exfoliar no elimina el bronzejat. De fet, els tractaments exfoliants només actuen en la superfície de la pell, mentre que el bronzejat es troba en capes més profundes. A més, eliminar les impureses i cèl·lules mortes de la pell permet que aquesta estigui més suau i que el color sigui uniforme. Pensa que els filtres solars que ens apliquem no són fàcils d’eliminar i cal oxigenar els porus, que passen moltes hores coberts. Així que ja saps: una exfoliació suau, 1 o 2 vegades per setmana.

D’altra banda, si estar ben hidratada és important durant tot l’any, a l’estiu és una obligació absoluta. Amb les altes temperatures i la sudoració, el cos perd molta aigua, amb efectes visibles sobre la pell. Una de les conseqüències més típiques és la descamació que, a més de ser molt molesta, arruïna el nostre bronzejat. Per això, no només has de tenir sempre una ampolla d’aigua a mà, també has de fer-te amb un bon hidratant corporal i aplicar-lo cada dia.

Per: bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version