Autor Societat
17 Agost 2018 a 10:00

Homenatge a les víctimes de Barcelona i Cambrils

Amb cinc minuts de silenci davant els ajuntaments

llaç Homenatge a les víctimes de Barcelona i Cambrils

llaç Homenatge a les víctimes de Barcelona i Cambrils

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), ha convocat als ajuntaments i consells comarcals catalans a afegir-se als actes en memòria de les víctimes i ferits pel primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 i 18 d’agost de 2017. En aquest sentit, es convoca a fer cinc minuts de silenci avui divendres, 17 d’agost, a les 12 del migdia per tal de mostrar la solidaritat amb les víctimes i el compromís amb la pau i la llibertat dels municipis catalans.

Durant la concentració també es llegirà un MANIFEST, elaborat per l’ACM, on es posa de manifest la tasca que van realitzar els serveis d’emergències, mèdics i de seguretat durant aquells dies, i la gran resposta pacífica i cívica de la societat catalana.

A més, i per decret de la presidència de la Generalitat, els dies 17 i 18 d’agost d’enguany les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya, en record i homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes comesos els dies 17 i 18 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils.

 

Switch to mobile version