Autor Societat
21 Agost 2018 a 10:00

Pla Anual de Transferència Tecnològica 2018 del DARP

Programades per als propers dies arreu de Catalunya

Pla Anual Transferencia Tecnologica//Foto:DARP

Pla Anual Transferencia Tecnologica//Foto:DARP

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya organitza i participa en diverses jornades i seminaris tècnics els propers dies arreu de Catalunya en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2018, del DARP.
Així, la directora general d’Agricultura i Ramaderia del Departament, Elisenda Guillaumes, participarà el proper 30 d’agost, a les 9:45 hores, en la presentació de la jornada tècnica de referència ‘XXV Jornada de camp de l’arròs’, que se celebrarà a l’IRTA-Estació Experimental de l’Ebre, a Amposta, i que clourà, a les 13:00 hores, el director general de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), també del DARP, Josep Usall.
Aquest any es compleix 25 anys de la primera jornada de camp de l’arròs i, aquest motiu es vol celebrar d’una manera especial. Com sempre, s’hi mostrarà els assaigs en curs en l’esmentada Estació Experimental i es durà a terme una breu descripció de les activitats més rellevants realitzades al Delta de l’Ebre. I com a novetat, enguany es comptarà amb la presència d’estands de maquinària agrícola. Val a dir que en acabar la visita als experiments tindrà lloc un dinar per a celebrar aquest aniversari.
I és que es tracta de la jornada de referència de l’arròs a Catalunya i es vol que cada cop més sigui un referent per a altres països europeus amb coneguda tradició arrossera.
Altres jornades tècniques del PATT 2018 programades per als propers dies són les següents:
La Tallada d’Empordà, 22 d’agost de 2018
Casavells, dijous 23 d’agost de 2018
Per a més informació sobre aquestes i altres jornades o seminaris tècnics programats dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DARP: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/dar_transferencia_tecnologica/dar_jornades_tecniques/
Switch to mobile version