Autor Articles i estudis
18 Agost 2018 a 12:00

Viu l’estiu a la ciutat amb els millors protectors solars facials

Protectors solars facials//bellezaactiva amic

Protector solar facial//bellezaactiva amic

Si la ciutat és el teu lloc de vacances, aquest és el teu post. Ja sigui perquè encara no has plegat, perquè aquest estiu t’ho passaràs treballant o perquè has triat el centre de l’urbs per gaudir del temps lliure. La qüestió és que no anar a la platja o de la piscina, no vol dir que no hagis de protegir la teva pell de la radiació solar i de l’impacte de la contaminació. T’expliquem com fer-ho en aquesta entrada amb els millors protectors solars facials de la temporada.

Escut contra la radiació i la contaminació
Per combatre les altes temperatures, les zones costaneres són un meravellós escenari, ja que una bona capbussada al mar aconsegueix calmar la calor abrasante de l’estiu. No obstant això, no tots podem o volem passar juliol i agost així. En el camí d’anada i tornada de la feina, el sol apreta. Com ho fa si realitzes activitats a l’aire lliure i molt més si has ideat una intensa ruta turística pel destí que has escollit.

El primer és apostar per roba lleugera en tons clars que ens facin estar còmodes i frescos. Hauràs d’aplicar protecció en les zones que estiguin més exposades a la radiació solar, ja que també pots patir cremades cutànies mentre deambules per la ciutat. En aquest sentit, el rostre és la part del cos en la qual hem de concentrar més esforços. Com han de ser els protectors solars facials?

  • Contenir amplis espectres de protecció de raigs UVB i UVA. Encara que no siguem tan conscients com a la platja, la radiació solar penetra en el nostre cutis amb facilitat, provocant cremades a curt termini i danys cutanis a llarg termini (més d’estimular l’aparició de línies d’expressió i arrugues).
  • Fórmules subtils i pràctiques. El ritme de la ciutat i del treball planteja unes circumstàncies especials per dissenyar els fotoprotectors. Han de presentar textures que no siguin perceptibles i que es puguin combinar amb el maquillatge.
  • Amb color. Tot i que no és una condició obligatòria, sí que és recomanable que la crema solar urbana tingui una mica de color, més que res per comoditat. Així en comptes de barrejar-la amb la base de maquillatge, l’apliques directament sobre la pell.
  • Resistents. Quan estàs treballant o movent-te per la ciutat, no pots aplicar-te crema solar en qualsevol moment, així que els protectors solars facials han de ser duradors i resistents a la suor.
  • Escuts contra els agents contaminants. Les urbs són els grans centres de població i de contaminació. Per protegir la pell de l’envelliment prematur que provoquen els agents externs, són molt recomanables els protectors solars facials així.

Per: bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version