Autor Sanitat
25 Setembre 2018 a 15:00

Jornada Saludable: Prevenir el càncer amb dieta i activitat física

El proper divendres, 28 de setembre

Jornada dieta saludable cancer CST// cartell

Jornada dieta saludable cancer CST// cartell

El Servei d’Oncologia del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i la Unitat de Medicina de l’Esport del CAR de Sant Cugat organitzen per setena vegada la Jornada Saludable: Prevenir el càncer amb dieta i activitat física.

Aquesta jornada se celebrarà el proper divendres, 28 de setembre de 17:30 a 20 h. a l’Auditori Municipal de Terrassa. La jornada està especialment dirigida a la ciutadania però també als professionals assistencials que tinguin relació directa amb l’esport, la nutrició i el càncer. Hi participaran diferents personalitats dels àmbits mèdic, social i esportiu.

També, com a complement i cloenda de la jornada, el dissabte 29 de setembre a les 10 h., es realitzarà una MARXA POPULAR amb el lema “Prevenim el càncer amb la dieta i l’activitat física!”per l’entorn de Torrebonica, al costat de l’Hospital de Terrassa. La caminada és de 8 kilòmetres i està oberta a tothom, grans i petits. A tots els inscrits se’ls obsequiarà amb una samarreta tècnica.

La inscripció a la Marxa Popular és gratuïta però es recolliran DONATIUS el mateix dia de la marxa que aniran destinats a l’Estudi de la supervivència del càncer de mama, pulmó i colorectal al Consorci Sanitari de Terrassa.

Al finalitzar la marxa, l’empresa ISS oferirà servei d’entrepans freds i calents.

Switch to mobile version