Autor Sanitat
29 Gener 2019 a 10:00

Curs d’Urgències Pediàtriques de l’Acadèmia Americana de Pediatria

El 7 i 8 de febrer a l’Hospital de Terrassa

Curs Urgències Pediàtriques // cartell CST

Curs Urgències Pediàtriques // cartell CST

Els dies 7 i 8 de febrer de 2019, se celebrarà el Curs d’Urgències Pediàtriques de l’Acadèmia Americana de Pediatria APLS a l’Hospital de Terrassa, organitzat pel Servei de Pediatria del Consorci Sanitari de Terrassa. Aquest curs està avalat per la Sociedad Española de Urgencias Pediátricas (SEUP), compta amb l’acreditació de l’American Academy of Pediatrics (AAP) i la American College of Emergency Phsycians (ACEP) amb 14,5 AAP crèdits i està en procés d’acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Per a inscripcions consulteu la web de la Corporació SEUP.

Switch to mobile version