Autor La recepta
26 Febrer 2019 a 12:00

Llom de porc mallorquí selecte a les herbes

Llom de PMS a les herbes //Foto: Tots a taula blogsport.com

Llom de PMS a les herbes //Foto: Tots a taula blogsport.com

Ingredients:
  • 800 gr – Llom de PMS en un tros
  • 1 – Llimona
  • 1 tassonet – Xerès
  • 4 – Alls
  • Julivert
  • Romaní i totes herbes
  • Mantega
  • Sal i pebre bo
Categoria: Carns.
Més informació:

La nit abans posar el llom salpebrat amb el suc de la llimona, el xerès, els alls, el romaní i totes les herbes.

A l’endemà, treure’l de a marinada, fer-ho degotar, donar-hi una girada dins d’una paella amb mantega calenta i abocar-ho dins d’una rostidora amb el xerès i la marinada colada.

Capolar les herbes i els alls, i amb això untar bé tot el llom.

Enfornar-ho tapat amb paper d’alumini, adesiara esquitxar-ho amb el suc del rostir.

Deixar-ho coure una hora a 200ºC i després destapar-ho i deixar-ho 7 minuts més.

Switch to mobile version