Llom de porc mallorquí selecte a les herbes
Ingredients:
- 800 gr – Llom de PMS en un tros
- 1 – Llimona
- 1 tassonet – Xerès
- 4 – Alls
- Julivert
- Romaní i totes herbes
- Mantega
- Sal i pebre bo
Categoria: Carns.
Més informació:
La nit abans posar el llom salpebrat amb el suc de la llimona, el xerès, els alls, el romaní i totes les herbes.
A l’endemà, treure’l de a marinada, fer-ho degotar, donar-hi una girada dins d’una paella amb mantega calenta i abocar-ho dins d’una rostidora amb el xerès i la marinada colada.
Capolar les herbes i els alls, i amb això untar bé tot el llom.
Enfornar-ho tapat amb paper d’alumini, adesiara esquitxar-ho amb el suc del rostir.
Deixar-ho coure una hora a 200ºC i després destapar-ho i deixar-ho 7 minuts més.