Autor Motor
10 Març 2019 a 18:00

Aprofitant els F1® Test Days

Centenars de visites socials i educatives al Circuit

Visites F1Test Days //Foto: Miquel Rovira Circuit Catalunya

Visites F1Test Days //Foto: Miquel Rovira Circuit Catalunya

Els F1 Test Days han rebut la visita de col·lectius molt variats. Durant les vuit jornades en què s’ha celebrat la pretemporada del Campionat del Món de F1, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha vist passar per les seves instal·lacions a prop de 1000 escolars i 600 persones amb discapacitat de diferents centres.

Fruit del conveni entre la Secretaria General de l’Esport i el Circuit, firmat l’any 2017, els centres escolars que formen part del Pla Català de l’Esporthan pogut recórrer les instal·lacions esportives per tercer any consecutiu. Somriures i curses, això és el que s’ha pogut veure pel pàdoc del Circuit, amb centenars de joves esperant trobar-se algun dels seus ídols. El traçat català segueix apostant per apropar el món de la competició de motor als més joves, per contribuir en la seva formació personal i cívica amb valors com ara la tolerància, el respecte cap als altres i cap a les regles, la confiança en un mateix o la superació. En total, han estat 20 centres escolars els que han gaudit del sol, el bon ambient i l’activitat a pista amb uns 1000 alumnes aproximadament.

En aquesta mateixa direcció, el Circuit va firmar també l’any 2017 un acord amb el Departament de Benestar Social i Família de Catalunya, mitjançant el qual s’han dut a terme nombroses accions socials. Durant aquesta edició dels F1® Test Days, prop de 600 persones amb discapacitat han vist la pista mundialista en ple funcionament, repartits per grups segons els 41 centres visitants de diferents punts de la geografia catalana. Una ocasió única per conèixer tots els engranatges del Circuit, amb els millors pilots d’automobilisme en ell. A més a més, aquest any han estat 20 centres més que l’any passat, amb 200 persones més.

El Circuit de Barcelona-Catalunya disposa també d’un pla de visites educatives, amb el que s’obté una visió molt àmplia i rica de com funciona un esdeveniment esportiu; amb el contingut, la temàtica i les activitats adaptades a cada nivell.

Switch to mobile version