Autor Societat
20 Abril 2019 a 15:00

Bonpreu i Esclat col·labora amb Oncolliga a l’Abril i el Maig

Promocionant l’arrodoniment de l’import de les compres dels seus clients

Arrodoniment Bonpreu Esclat Oncolliga// cartell

Arrodoniment Bonpreu Esclat Oncolliga// cartell

Aquest mes d’abril els  supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import de les seves compres, realitzades amb targeta de crèdit o dèbit, i amb l’arrodoniment realitzar donacions a la Fundació Oncolliga. Aquesta és una iniciativa que Bonpreu i Esclat va posar en marxa el passat mes de febrer i ofereix la possibilitat als clients de col·laborar amb diverses causes socials que canvien cada mes.

Només es podrà arrodonir l’import de la compra quan el mètode de pagament sigui mitjançat targeta de crèdit o dèbit. En el moment de realitzar el pagament, el datàfon ofereix la possibilitat d’arrodonir la quantitat total de l’import de la compra, amb una donació mínima de 0.10 €.

Els fons recaptats de la campanya d’arrodoniment es destinaran íntegrament a l’entitat col·laboradora durant aquell període de temps. Durant el mes d’abril, les microdonacions seran íntegres per a la Fundació Oncolliga.

Bonpreu i Esclat ofereix la possibilitat de fer una donació a l’entitat seleccionada durant aquell període de temps, sense necessitat d’anar presencialment a l’establiment, i d’aquesta manera contribuir en el projecte solidari de l’entitat. A través d’aquesta web, els clients poden fer un seguiment de l’estat del projecte o consultar projectes anteriors realitzats per altres entitats o demanar un certificat de donació.

Aquesta iniciativa va ser posada en marxa pels supermercats Bonpreu i Esclat amb la col·laboració de Worldcoo el passat mes de febrer. La primera entitat beneficiària de les col·laboracions dels clients va ser el Casal d’Infants, Oncolliga serà la següent i també es destinaran a altres projectes solidaris d’entitats com Save the Children, Fundació Impulsa, Creu Roja de Catalunya, Vall d’Hebron o Amics de la Gent Gran.

Switch to mobile version