Autor La recepta
8 Abril 2019 a 12:00

Olla de recapte

Olla de recapte // Foto: lacuinadesempre

Olla de recapte // Foto: lacuinadesempre

Ingredients:
  • 400 g – Mongetes bullides
  • 300 g – Patates tallades a trossos regulars
  • 1/2 kg – Bledes tallades a tires
  • 1/2 kg – Tronxos de carxofa bullits
  • 2 grans – All picat
  • 1 culleradeta – Pebre vermell
  • 1 fulla – Llorer
Preparació:

Feu un sofregit amb l’all, el pebre vermell i la fulla de llorer.
A banda, bulliu les patates i les bledes, i afegiu-hi els fesols i els tronxos de carxofa.
Afegiu el sofregit a l’olla de les verdures.

Variacions:
A l’olla de recapte hi podeu afegir tot el que vulgueu: arròs, bacallà, etc.
Al final de la cocció s’hi pot posar unes gotes de vinagre o una pesteta.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version