Autor Societat
17 Agost 2019 a 10:00

El president Torra i l’alcaldessa Ada Colau participen en l’acte en record a les víctimes del 17-A

Avui fa 2 anys

Foto arxiu ofrena floral atemptat 17-A Rambla

Foto arxiu ofrena floral atemptat 17-A Rambla

El president de la Generalitat, Quim Torra, l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau i el ministre de l’interior del govern espanyol en funcions, Grande Marlasca participen ara mateix a la Rambla de Barcelona en l’acte commemoratiu del segon aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del 17 i 18 d’agost del 2017, que van provocar 16 morts i 155 ferits de 34 nacionalitats. Acompanyan el president en l’acte el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i els consellers de la Presidència, Meritxell Budó; d’Interior, Miquel Buch, i de Justícia, Ester Capella.
L’acte, promogut per l’Ajuntament de Barcelona i la Unitat d’Atenció i Valoració d’Afectats per Terrorisme (UAVAT), es fà al Pla de l’Ós de la Rambla, a l’alçada del Memorial. L’homenatge s’iniciarà a les 10 hores amb un minut de silenci, durant el qual una violoncel·lista interpretarà el Cant dels OcellsTot seguit, les víctimes i els familiars presents faran ofrenes florals. A continuació, també ho faran les autoritats presents i el públic assistent.
Així mateix, diumenge, dia 18, a les 16.45 hores, el cap de l’Executiu farà una ofrena floral al Memorial per la Pau de Cambrils.
Switch to mobile version