Autor Sanitat
11 Agost 2019 a 12:00

VIII Jornada Saludable: Activitat física, càncer i esport i Marxa Popular a Torrebonica

Se celebrarà el divendres 4 d’octubre

VIII Jornada Saludable// cartell: CST

VIII Jornada Saludable// cartell: CST

El Servei d’Oncologia i la Unitat de Medicina de l’Esport del CAR de Sant Cugat del Consorci Sanitari de Terrassa organitzen la 8a edició de la Jornada Saludable: Activitat física, càncer i esport.

Aquesta jornada se celebrarà el divendres 4 d’octubre, a la Sala Joan Costa Roma de l’Hospital de Terrassa. La jornada està especialment dirigida als professionals assistencials que tinguin relació directa amb l’esport, la nutrició i el càncer.

També, com a complement i cloenda de la jornada, el dissabte 5 d’octubre a les 10 hores, es realitzarà una MARXA POPULAR amb el lema “Prevenim el càncer amb la dieta i l’activitat física!” per l’entorn de Torrebonica, al costat de l’Hospital de Terrassa. La caminada és de 8 kilòmetres i està oberta a tothom, grans i petits. A tots els inscrits se’ls obsequiarà amb una samarreta tècnica.

La inscripció a la Marxa Popular és gratuïta però es recolliran DONATIUS el mateix dia de la marxa que aniran destinats a l’Estudi de la supervivència del càncer de mama, pulmó i colorectal al Consorci Sanitari de Terrassa.

Esperem la vostra col·laboració!!

Si voleu inscriure-us a la jornada, envieu la butlleta d’inscripció adjunta a l’adreça de correu electrònic: sjornades@cst.cat

Si voleu inscriure-us a la Marxa Popular FEU CLIC AQUÍ

Teniu de temps per apuntar-vos fins el dia 30 de setembre.

 

Switch to mobile version